Воскресенье, 19.05.2024, 23:28
Категории сайта:
Контакты портала
pr@world-gossip.com
    
Мой профиль |Вход |Выход                         Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS  

Главная » Ukrainian Fashion Week » ОБЛИЧЧЯ НОВОГО СЕЗОНУ UKRAINIAN FASHION WEEK – ВІКТОРІЯ САСОНКІНА
 
ОБЛИЧЧЯ НОВОГО СЕЗОНУ UKRAINIAN FASHION WEEK – ВІКТОРІЯ САСОНКІНА

Вже традиційно, Ukrainian Fashion Week  обирає для рекламної кампанії відомих українських моделей, що визнані світовою fashion-спільнотою.

Обличчям нового сезону Ukrainian Fashion Week весна-літо 2016 стала Вікторія Сасонкіна – українська модель, відома в усьому світі. В Україні Вікторія Сасонкіна співпрацює з аґентствами «L-models» та «Art Podium». Постійно живе у Нью-Йорку. Вже у 17 років Вікторія підписала контракт з модельним аґентством Major Management в Парижі.

У 2008 року всесвітньо відомий fashion-фотограф Стівен Мейзел назвав її своєю музою. А у 2010 році українська модель Вікторія Сасонкіна увійшла до списку 20 найкращих моделей світу.

Зйомка нової рекламної кампанії Ukrainian Fashion Week відбулася на найпрофесійнішій фотолокації Києва STUDIO 1.

Над зйомкою нового кампейну UFW працювала команда фахівців, чий авторитет у професійному світі дозволяє назвати цей склад зірковим.

Один із найавторитетніших стилістів України - Веніамін Брикалін. Працює над показами українського бренду LITKOVSKAYA. Стиліста часто запрошують до співпраці провідні fashion-видання. У якості модного критика, Веніамін пише для українських Elle, L'Officiel та Helen Marlen Magazine.

Фотограф нової рекламної кампанії Ukrainian Fashion Week –  Ксенія Каргіна, добре відома своїми роботами з брендами POUSTOVIT, BEVZA, Valery Kovalska, Flow, Kireeva, а також успішною співпрацею з українскими fashion-виданнями Elle і VOGUE та luxury концепт-стором Sanahunt.

 

Зачіска моделі була створена стилістом Павлом Лотником, який працює над бьюті-образами для показів українських брендів, а також працював для зйомок Buro 24/7 Украина.

Make-up моделі створила відомий художник по гриму, стиліст, візажист Світлана Римакова. Світлана має величезний досвід роботи в кіно, шоубізнесі, fashion, теле- та відео індустрії. В портфоліо цієї легендарної особистості  – образи для відомих акторів, співпраця з талановитими режисерами, наприклад, над фільмами «Ржевський проти Наполеона» (реж. Марюс Вайсберг), «Мадемуазель Живаго» (реж. А. Бадоєв), «Населений острів» (реж. Ф. Бондарчук).

Категория: Ukrainian Fashion Week | Просмотров: 1327 | Дата добавления: 27.11.2015