Воскресенье, 19.05.2024, 22:08
Категории сайта:
Контакты портала
pr@world-gossip.com
    
Мой профиль |Вход |Выход                         Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS  

Главная » Ukrainian Fashion Week » ОГЛЯД КОЛЕКЦІЙ 37-ГО UKRAINIAN FASHION WEEK: ДЕНЬ 1
 
ОГЛЯД КОЛЕКЦІЙ 37-ГО UKRAINIAN FASHION WEEK: ДЕНЬ 1

POUSTOVIT SS16

Дизайнерка Лілія Пустовіт надихалася дитячою тематикою – чистота і безпосередність малят, перші емоції та яскраві спогади, дитячий сміх. Колекція побудована на поєднаннях яскравих жовтих, синіх, червоних відтінків з чорним і білим, розбавлених стриманими тонами морського пейзажу. У колекції використані наївні та прості малюнки – це перші слова, написані дитячою рукою у шкільних прописах. Основними акцентами колекції стали гіпертрофовані об'єми жакетів, ніби з татового плеча, та ніжні шовкові сукні. У суперечливій грі об'ємів та силуетів відбувається переосмислення знакових речей – жакетів, пальт і суконь-сорочок. Прості й повсякденні речі оновлюються і знаходять інший сенс.

 


Elena BURENINA SS16

Олена Буреніна створила свою колекція у найкращих традиціях мінімалізму. А притаманний дизайнерці деконструктивізм доповнився у новій колекції низкою оригінальних рішень. Колекція складалася з цілком певного набору кольорів: чорного, білого, а також кількох відтінків сірого та бежевого. Декор і принти також не потрапили у фавор дизайнерки: єдиною прикрасою аскетичних подіумних образів стали тонкі смужки стрічок, що обвивали шиї, талії та зап'ястки моделей.


Elena GOLETS SS16

Натхнення для створення нової колекції Олена Голець шукала в гармонійному поєднанні чотирьох природних стихій – вогню, води, землі й повітря. Стихію води дизайнерка представила за допомогою принта – смужки глибоких синіх відтінків, землі – пісочні, сірі відтінки та щільні фактури, за стихію вогню відповідають кольори вохри, гірчиці та абстрактні геометричні принти, а повітря – молочні, бежеві відтінки та вільні силуети.

 

VIKTORANISIMOV SS16

У колеціях Віктора Анісімова зустрічається часом жіночий одяг, а іноді навіть дитячий. Але справжні прихильники дизайнера цінять його саме за одяг для чоловіків. Улюблений колір Анісімова – чорний, улюблений стиль – спортивний, улюблений матеріал – трикотаж. Ці три компоненти, до яких подеколи додаються іронічні принти та аксесуари, від сезону до сезону дизайнер вправно комбінує так, що кожна нова колекція – актуальна.


Nadya DZYAK SS16

Нову колекцію Nadya Dzyak SS16 побудовано на синтезі доробку західної моди 80–90-х років минулого століття та робіт української художниці Марії Коршун. Це був час відчутних змін у суспільстві та культурі: розвиток інформаційних технологій, спалах політкоректності та покоління Y, нова хвиля музичних виконавців – усе це суттєво вплинуло на формування унікальної модної естетики і почало формувати естетику цифрового романтичного футуризму, в дусі якого виконана нова колекція дизайнерки.

ALONOVA SS16

Колекція Ольги Альонової присвячена класиці теплого сезону – романтичним подорожам, водним прогулянкам та легкості. Дизайнерка віддала перевагу морським відтінкам та молочно-білим тонам.

NAVRO SS16

Назва колеції – A Little Chaos. Дизайнерка створила свій власний “маленький хаос” за допомогою принтів з єдинорогами, квітами еустоми, лаванди та верби, а також зображеннями сонця та місяця.

 

Категория: Ukrainian Fashion Week | Просмотров: 1326 | Дата добавления: 27.11.2015