Воскресенье, 19.05.2024, 21:51
Категории сайта:
Контакты портала
pr@world-gossip.com
    
Мой профиль |Вход |Выход                         Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS  

Главная » Ukrainian Fashion Week » ОГЛЯД КОЛЕКЦІЙ 37-ГО UKRAINIAN FASHION WEEK: ДЕНЬ 2
 
ОГЛЯД КОЛЕКЦІЙ 37-ГО UKRAINIAN FASHION WEEK: ДЕНЬ 2

IdoL.

У новій колекції Сержа Смоліна за основу взято техніку Tape Art – створення зображень за допомогою скотчу. Піджаки та довгі сорочки прикрашені новим способом нанесення графічного малюнка на тканину, що створює ілюзію приклеєного скотчу. Чорні та білі об’ємні шорти надають колекції графічності, а неонові елементи нагадують про молодіжний клубний рух.


DOMANOFF 

Колекція DOMANOFF весна-літо 2016 під назвою «Еластик» була представлена у формі театралізованої вистави. Назву колекція отримала завдяки широкому використанню у новій лінійці одягу та аксесуарів еластичної гуми. Цей матеріал став не тільки однією з головних тканин у нових образах, а й певним символом нової героїні DOMANOFF.

 

AKANANITA

Відома у Грузії дизайнерка Ака Наніташвілі вже не вперше презентує свою колекцію на Ukrainian Fashion Week. Її бренд продовжує завойовувати прихильність в усьому світі. Концептуальний дизайн бренду особливо запотребований серед грузинських інтелектуалів.

 

Bobkova.

У колекціїї Крістіни Бобкової переважають графічні жилети та штани, надширокі спідниці, “дуті” шорти, жакети та куртки А-силуету. Тату на тілі та прикраси з дроту перетікають у малюнок на тканині. Легкі та об’ємні графічні силуети, свіжі та складні кольори, конструктивізм і “квадратний” крій – усе це передає дух та особливий характер колекції.

 

 

Vozianov

Нова колекція Федора Возіанова має назву “Супрематизм 2.0”. В її основі лежать три програмні роботи Малевича: коло, хрест та квадрат. У своїй творчості Федір Возіанов досліджує новий напрямок у дизайні одягу: чи може річ бути настільки утилітарною, щоб одночасно бути і одягом, і арт-об'єктом для свого власника. Елементи одягу від Возіанова перетворюються на полотна абстрактного живопису, мають вигляд інсталяцій та є об'єктами арт-перформансу.


BEVZA

Cвітлана Бевза у кожній своїй колекції винаходить мінімалізм заново. Цього сезону весна-літо 2016 дизайнерка представила легкі сукні – шовкові, з бахромою, простого та витонченого крою. Серед кольорів переважали пастельні відтінки бузкового та бежевого.

Категория: Ukrainian Fashion Week | Просмотров: 1286 | Дата добавления: 27.11.2015