Воскресенье, 19.05.2024, 20:29
Категории сайта:
Контакты портала
pr@world-gossip.com
    
Мой профиль |Вход |Выход                         Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS  

Главная » Ukrainian Fashion Week » ОГЛЯД КОЛЕКЦІЙ 37-ГО UKRAINIAN FASHION WEEK: ДЕНЬ 3
 
ОГЛЯД КОЛЕКЦІЙ 37-ГО UKRAINIAN FASHION WEEK: ДЕНЬ 3

ARTEMKLIMCHUK

Весняно-літня колекція Артема Климчука у колаборації з Оксаною Берг має назву Higher і розповідає нам про мрії, нові горизонти та бажання стати кращим. Колекція сповнена легких невагомих образів, які нагадують глядачеві про поетів-романтиків Срібної доби. Образ жінки ARTEMKLIMCHUK – ніжний і романтичний. Вона обирає сукні пудових відтінків та скромні комплекти зі спідниці-олівця та блузи з рюшами, доповнюючи образ лаконічним пальтом із паском.


SEREBROVA

Свою нову колекцію Олена Сереброва присвятила темі стріт-стайлу. У колекції використані бавовняні, шовкові тканини та мережива. Дизайнерка впевнена, що для сучасної жінки важлива універсальність образів, тому сукні й костюми з колекції можна обирати для будь-якої ситуації. Доповненням до образів SEREBROVA SS16 стали прикраси українського дизайнера аксесуарів Helena Romanova.

T.MOSCA

Бренд T.MOSCA презентував цього сезону колекцію, натхненням якої стала сама природа – про це символізували масивні брошки у вигляді метеликів, мух та жуків. Весняно-літня колекція – це базові комфортні речі з деніму і трикотажу.


Katerina KVIT

Дизайнерка Катерина Квіт представила колекцію ділового одягу, в якій вдало поєднала такі матеріали, як лакована шкіра та шовк. Класичні костюми сповнені цікавих деталей – плісе, вільний крій та струмливі тканини додають родзинку монохромним образам.

 

Elena BURBA

У сезоні весна-літо 2016 Олена Бурба залишається вірною своєму стилю. Незвичайні принти та цікаві декоративні бретелі на сукнях, а також яскраві кольори – неординарні прийоми, які цього разу реалізовані в колеції.

PODOLYAN

Володимир Подолян запропонував цього сезону цікаві образи з відкритою спиною. Традиційну монохромну палітру колекцій бренду цього разу було розбавлено вершково-жовтими і смараґдовими відтінками.


DATUNA

Нова колекція грузинського дизайнера DATUNA – це розкішний мікс жіночності та стилю голлівудських дів, які працювали у жанрі «нуар». Колекція – повністю чорно-біла, проте за рахунок цікавих деталей вона оживає та наповнюється таємничим змістом. Дизайнер розкриває красу жіночого тіла, використовуючи масивні кольє, бахрому, пір’я, дорогоцінне каміння, вишивку.


Andre Tan

Дизайнер Андре Тан поєднав у своїй колекції 1960-ті та 70-ті роки, використовуючи яскраві оранжеві, салатні, фіолетові, сині та жовті кольори. Веселі принти у вигляді наліпок, бахрома, денім, чіткі силуети – колекцію аж ніяк не можна назвати нудною.

Категория: Ukrainian Fashion Week | Просмотров: 1327 | Дата добавления: 27.11.2015