Воскресенье, 19.05.2024, 19:51
Категории сайта:
Контакты портала
pr@world-gossip.com
    
Мой профиль |Вход |Выход                         Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS  

Главная » Ukrainian Fashion Week » ОГЛЯД КОЛЕКЦІЙ 37-ГО UKRAINIAN FASHION WEEK: ДЕНЬ 4
 
ОГЛЯД КОЛЕКЦІЙ 37-ГО UKRAINIAN FASHION WEEK: ДЕНЬ 4

A.M.G.

Дизайнери бренду AMG Альона Беттяр та Юлія Богдан представили колекцію, побудовану на контрастах. Розслаблений бохо-шик хіпі вони з'єднали з агресивною сексуальністю 1990-х й отримали дуже правильний баланс з двох актуальних трендів сезону.

Героїня A.M.G. – яскрава, впевнена у собі і своєму тілі, вона не боїться привертати увагу та полюбляє вільні сукні, міні-спідниці й скромні жакети вдень, а ввечері вбирає ультракороткі сукні, шкіряні спідниці, піджаки з чоловічого плеча та спідниці з високими розрізами.

 

 

RITO

Нова колекція RITO для весни-літа 2016 – це історія про ніжну й тендітну жінку, подібну до птаха. Джерелом натхнення став папір. Дизайнерка Ганна Панченко створила полотно, в якому патерн виглядає ніби складений з паперу журавель – символ щастя й удачі. Крім трикотажу в колекції використано льон, батист і поплін. Вільний крій, довжина міді та максі, V-подібні вирізи декольте і спини. Колірна гама – пастельні відтінки сірого, пісочного, жовтого, рожевого. Кожна річ в колекції – ніби нова фігура оріґамі.

LARISA LOBANOVA

Лариса Лобанова цього разу представила своєрідну еко-лінійку – “тема яблука” знайшла своє втілення як у кольорі, так і в принтах. Яблучні орнаменти, а також градація кольору в клітковому принти прикрашають знакові для бренду сарафани, туніки, брючні костюми. Ще один впізнаваний штрих – принт велосипеда та елементи велосипедної форми в сукнях А-силуету. Гама колекції відображає кольори природи – зелений, смараґдовий, екрю, коричневий і приглушений пурпуровий.

JULIA AYSINA

Нова колекція від JULIA AYSINA створена під гаслом "Just Watch Me". Айсіна зробила ставку на м'якість, використавши шифон, шовк, фатин. Особливу увагу приділено плетеному гачком об'ємному мереживу та кокетливим воланам, а також повітряним, майже невагомим плетеним речам. У виборі кольору дизайнерка віддала перевагу яскравій комбінації темних відтінків з м'ятним, лимонним, ніжно-блакитним та білим.

THE COAT BY KATYA SILCHENKO

Дизайнерка бренду Катя Сільченко «подружила» на подіумі два полюси стилю 1960-х – Бриджит Бардо і Твіґґі, надавши можливість клієнткам вибирати образ до душі, чи то коротку сукню-трапецію, чи то спідницю-олівець у поєднанні з водолазкою.

У колекції весна-літо 2016 традиційно було багато верхнього одягу. Золота куртка, затишне пальто-халат верблюжого відтінку з підкладкою кольору фуксії, двобортне пастельне пальто з бахромою, парка з абстрактним принтом, короткий кейп і пальто відтінку лаванди з обробкою зі страусиного пір'я – усе це нам знадобиться для суворої київської весни.


LAKE

Дизайнерка бренду LAKE Олеся Кононова представила монохромні та пудрові лаконічні речі зі спалахами червоного та яскраво-салатного, створені для сучасної дівчини, яка йде по життю зі словами «бути, а не здаватися». Деталі колекції повністю виправдовують титул Олесі як «Найкращого дизайнера аксесуарів» 2015 року за версією BEST FASHION AWARDS. “Домашні капці” прикрашають рюші та великі банти, а м'які об'ємні клатчі повторюють колірну гаму колекції та виконані у пудрово-рожевому, чорному кольорах з монохромним квітковим принтом.

   


    sasha.kanevski

Саша Каневський виводить на подіум нових міських варварів. Мереживна сорочка з ковбойськими чобітьми, відвертий купальник із безформним дощовиком – вони висмикнули зі звичного світу знайомий нам одяг, тільки носять його не так і не з тим. Це не стиль, а нескінченна серія стилів. Щоранку вчорашній лук забувають, а речі одягають у новій, ще не випробуваній комбінації. Показ пройшов за підтримки ТM Pepsi.

 

Категория: Ukrainian Fashion Week | Просмотров: 1350 | Дата добавления: 27.11.2015